Historik

Affärsidé

 

Med det mångåriga kunnandet som vi har i företaget, sträva för att vara den mest samarbetsvillige, ansvarstagande och förtroendeingivande entreprenören i Hälsingland, inom det kunnandet som är uppräknad här nedan.

Alla som köper våra tjänster skall få en vara med toppkvalitet, innehållsförteckning och uppföljning. Kunden skall alltid vara nöjd med vårt arbete.

Våra kunder skall vara: Kommuner, Landsting, Industrier , Tjänsteföretag och Fastighetsbolag. Privatpersoner.Ring, skriv eller skicka E-post. för vidare information och prisuppgifter, eller för ett sammanträffande.

 

Affärsidé

 

Med det mångåriga kunnandet som vi har i företaget, sträva för att vara den mest samarbetsvillige, ansvarstagande och förtroendeingivande entreprenören i Hälsingland, inom det kunnandet som är uppräknad här nedan.Alla som köper våra tjänster skall få en vara med toppkvalitet, innehållsförteckning och uppföljning. Kunden skall alltid vara nöjd med vårt arbete.

Våra kunder skall vara: Kommuner, Landsting,
Industrier , Tjänsteföretag och Fastighetsbolag. Privatpersoner.

Ring, skriv eller skicka E-post. för vidare information och prisuppgifter, eller för ett sammanträffande.

Verksamhet

 

I huvudsak städning inom: Skolstädning, kontor, trappor, byggstäd, verkstäder, lägenhetsutstädningar och städning i hem, golvvård, fönsterputs, enklare mattvätt, men även andra förekommande service arbeten, som fastighetsskötsel av olika slag.

 

Vårt verksamhetsområde:

 

Edsbyn, Alfta, Bollnäs med omnejd och till vissa delar även inom Söderhamns kommun.

Skattereduktion på ett bekvämt sätt

 

Precis som andra förmåner ska förmånen för hushållsnära tjänster redovisas i din självdeklaration. När din arbetsgivare gör beräkning av preliminärskatteavdrag kommer inte förmånen för hushållsnära tjänster att räknas in. (Detta gäller dock endast sådant hushållsarbete som är underlag för skattereduktion därmed dras preliminärskatt på material, utrustning och resor).

Istället lämnar din arbetsgivare underlag för värdet på förmånen på den årliga kontrolluppgiften till Skatteverket, du behöver alltså inte skicka in egna underlag t.ex. kvitton. Som anställd gör du sedan avdraget själv i din deklaration där underlaget kommer att vara förtryckt.

Behöver du hjälp med städningen?